Menu

O/Roligt liv - en skuldsanering med styrketårar

Luleå

Kulturens Hus - Lilla Salen
söndag, 31 mars 2019 kl:19:00

O/Roligt liv
- en skuldsanering med styrketårar
av och med Charlotte Lindmark

”Det ska bli en hisnande upplevelse för publiken och mig. Direktkontakt och uppriktighet. Mycket värme. Kontraster mellan bråddjup smärta och högtflygande galenskap med magskratt. En blandning mellan improvisation och skriven text. Där varje föreställning blir unik. Jag tänker inte likna någon du sett på cirkus, blivit skrämd av eller haft i porslin. Jag ska vara en alldeles egen och speciell clown som ingen tidigare sett.”

Det är inte lätt att vara clown. Det är inte heller alltid lätt att vara människa när det är så enkelt att tappa rösten, förståndet och sig själv. Det här blir en stund med varningsklockor, upprepningar, mönster och frågor. En livsprocessbetraktelse.

Charlotte Lindmark driver Glugg Produktion, ett företag med händelserika mellanrum. Hon tar sig an vitt skilda uppdrag som krönikör, radiopratare, utbildare, föreläsare och moderator. Hon skådespelar med galen humor på djupaste allvar och har i flera år skrivit och spelat föreställningar runt om i landet. Många har sett henne i tex ”Jag och min Pessimist”, ”Hope” och ”UNDER [är jag] BAR”. Nu är det dags för en ny monolog.”

Text och idé: Charlotte Lindmark
Regi: Mia Westin

Arr: Glugg Produktion
Längd: 1 h 40 min, ingen paus

Datum / Tid

söndag, 31 mars 2019 kl: 19:00

Plats

Luleå, Kulturens Hus - Lilla Salen

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

219kr - 295kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad