Menu

Doug Seegers

Luleå

Kulturens Hus - Lilla Salen
torsdag, 13 december 2018 kl:19:00

Det blir egna jullåtar, klassiska julhits och innerlig värme på Doug Seegers turné ”Give it away Christmas tour 2018”. Doug älskar att göra de årliga julturnéerna. Han säger The christmas tours are my favorite tours. Its just so precious playing acoustic with my band in beautiful rooms and for the fans that I love so much

Förra årets julturné blev en succé med fyllda hus runt om i Sverige. Även i år gör Doug konserterna till förmån för barn i Uganda som har gatan som sitt hem. Doug Seegers, som är ambassadör för Erikshjälpen, har själv besökt Uganda för att se arbetet som Erikshjälpen driver tillsammans med lokala partnerorganisationer.

Countrymusikern Doug Seegers blev känd för den svenska publiken genom sin medverkan i tv-programmet Jills Veranda. När han uppmärksammades i programmet levde han som hemlös gatumusiker i Nashville och resten är, som man brukar säga, historia. Sedan dess så har svenskarnas kärlek till Doug, hans röst och hans sånger bara växt och han är idag en etablerad artist på högsta nivå i Sverige.

Under julkonserterna vill Doug komma nära sina åhörare. Det blir avskalat och akustiskt med mycket känsla och värme.

Arr: Rootsy Music
Längd: ca 2 h inkl paus

Datum / Tid

torsdag, 13 december 2018 kl: 19:00

Plats

Luleå, Kulturens Hus - Lilla Salen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

335kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad