Menu

KSMB - En Slemmig Torsk

Luleå

Kulturens Hus - Lilla Salen
lördag, 23 mars 2019 kl:19:30

Ett modernt grekiskt drama i dubbel hastighet. Så beskrivs musikföreställningen ”En Slemmig Torsk” som handlar om det numer klassiska punkbandet KSMB. Bandet bildades 1978 och blev tillsammans med Ebba Grön ett av de ledande banden i den allra första punkvågen. Fyra utsålda föreställningar och nu tar KSMB med sig föreställningen på turné runtom i landet. Till Kulturens hus kommer de den 23 mars 2019.

Skärholmens punklegender berättar själva från scenen historien om ett gäng tonåringar som med en dröm och ett ackord blev ett av Sveriges populäraste band. Det handlar om kärlek, uppror och gemenskap som slutar med hat, brustna illusioner och svek. Det handlar också om sökandet efter bandmedlemmen Johnny som inte bara försvann från bandet och musikscenen utan även hamnade utanför samhället.

Med elva nyskrivna låtar och en punkig attityd till teater har KSMB skapat en musikföreställning utöver det vanliga. Bandet beskriver det själva som en tragedi om brustna ideal och livslånga svek, men också en förhoppning om försoning. Rakt av en bikt av och med de skyldiga.

Arr: Kulturens hus
Längd: mer info kommer

Datum / Tid

lördag, 23 mars 2019 kl: 19:30

Plats

Luleå, Kulturens Hus - Lilla Salen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

295kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad