Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Duo Naranjo-Weurlander

Kulturens hus - Lilla salenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Dragspel och piano i underbar och äventyrlig samklang! Välkommen på en resa ut i ett musikaliskt landskap - med spår av tango, klassisk musik, världsmusik och jazz.

Duo Naranjo-Weurlander, som består av Tania Naranjo på piano och Minna Weurlander på dragspel, har med musikalitet och personlighet skapat ett helt eget sound. Deras musik är full av lust och nostalgi, virtuositet och återhållsamhet – och skapar en musikvärld som bjuder på en nästan filmisk upplevelse!

Duon, som är baserad i Sverige, har med kraftfulla föreställningar och kompositioner turnerat såväl i som utanför Europa. Både Tania Naranjo och Minna Weurlander har under lång tid erkänts som starka profiler inom musikvärlden. Nu har de också tagit plats som kompositörer då de bland annat skapat musik för teater, tv och orkester.

Tania Naranjo, uppväxt i Chile, utvecklade tidigt en passion för klassiskt piano och folkmusik. Hon har framfört sin egen musik över hela världen i solokonserter, tillsammans med symfoniorkester och i egna konstellationer.

Minna Weurlander, född i Finland, kom till Sverige tack vare sin musik. Hon har arbetat med allt från symfoniorkester till experimentell dans och filmmusik.


Arr: Kulturens hus

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-10-02 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: