Menu

Ingen Jul Med Franska Trion

Luleå

Kulturens hus - Lilla salen
lördag, 30 januari 2021 kl:21:00

Med anledning av coronaviruset flyttades de inplanerade konserterna “Jul med Franska Trion” fram och spelningarna i januari blir istället en hyllning till den turnén som aldrig blev av. Denna går under namnet “Ingen Jul med Franska Trion” och du som köpt biljett till 5 december behåller din biljett – den gäller till januaris spelningar.

Du som vill göra ett återköp: Vänligen kontakta Kulturens hus biljettkassa för återköp senast 31 december. Ta hand om dig!

Franska trion har spelat tillsammans sedan 2002 och den 23 oktober släppte bandet sitt elfte album. Denna göteborgska jazz-rock-någonting konstellation har hyllats för sina egensinniga låtar och explosiva liveframträdanden. 2013 var de förband till Håkan Hellström och under hösten syns trion i tv-rutan då de är ett av husbanden i ”På Spåret 2020/2021”.
Rullstolsplats bokas genom Kulturens Hus biljettkassa 0920-455900.

Observera att om du har ett sällskap du vill sitta tillsammans med är det viktigt att boka platser i anslutning till varandra på samma rad. Vill ni inom samma sällskap flytta ihop går det bra under förutsättning att avstånd om minst två tomma stolar till angränsande sällskap bibehålls.

Arrangör: Kulturens Hus

Datum / Tid

lördag, 30 januari 2021 kl: 21:00

Plats

Luleå, Kulturens hus - Lilla salen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad