Menu

The Kristet Utseende

Luleå

Kulturens Hus - Lilla Salen
fredag, 4 september 2015 kl:21:00

”På ett kritiskt träffsäkert sätt levererar The Kristet Utseende en syrlig samtidskommentar värd vårt bästa öra.” Så skriver tidningen Gaffa om bandets senaste album Pervogenesis. Ett album som även bidrog till att bandet grammisnominerades till 2014 års metalakt.

The Kristet Utseende är på inget sätt gröngölingar i branschen, drygt 20 år efter debuten har de hunnit med att spela på alltifrån de största svenska festivalerna till de svettigaste rockklubbarna. Idag är de ett välojlat metalmaskineri där musiken skildrar vår samtid som en verklighet fabricerad av maktlystna statsskick. Ett samhälle där vi människor inte är mer än marionettdockor i makthavarnas händer:

”Vi styr en vittrande ekonomi, konstruerar nästa pandemi, vi är skuggorna bakom skuggorna bakom, den digitala maskinens kakafoni, den kollektiva bristen på empati…”

Förvänta er en på intet sätt bekväm resa i ett rasande aggressivt tempo in i The Kristet Utseendes skruvade värld, där Pastor Fahlberg ihärdigt förkunnar den dadaistiska metalpunkens oheliga evangelium, En minst sagt oförsonlig spark rakt i medelsvenssons förnöjsamhet.


Arr: DNA Production

Datum / Tid

fredag, 4 september 2015 kl: 21:00

Plats

Luleå, Kulturens Hus - Lilla Salen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

200kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad