Menu

Markus Krunegård

Luleå

Kulturens Hus - Lilla Salen
lördag, 16 april 2016 kl:19:30

Markus Krunegård har turnerat i olika konstellationer genom åren – som frontman i Hets!, Laakso och We Are Serenades – men framförallt som den soloartist vi lärt känna honom som sedan debuten med Markusevangeliet 2008. Under det senaste året har han har han skrivit låtar tillsammans med svenska och internationella artister, släppt ett hyllat femte studioalbum, en EP och även varit aktuell med miniserien ”Krunegård och Jinder på turné”. I vår väntar över 30 akustiska spelningar på teatrar och konserthus, den mest omfattande turnén hittills i Krunegårds solokarriär.

När Markus Krunegård åker på turné i vår blir det alltså 33 konserter i betydligt mer nedskalad tappning än vad vi vanligtvis ser honom i. Det blir en akustisk turné genom landet med konserter på några av landets mest berömda teatrar och konserthus, plus tre konserter i anrika Hagakyrkan i Göteborg. Turnéns premiär blir den 11 februari på Reginateatern i Uppsala och därefter väntar spelningar från Luleå i norr till Ystad i söder.

”Det blir något annat, att utan sitt gäng bara framföra låtarnas hårda kärna utan lull lull och extra allt. Som stand-up comedy, det svåraste och kanske också det ädlaste man kan göra på en scen, minus humor” berättar Markus vidare.

Arrangör: Stella Event
Längd: ca 1 h 45 min, ingen paus


Markus Krunegård
2024-07-21 19:30:00
Luleå, BJÄRRED, Bjerreds Station



Markus Krunegård
2024-08-04 20:00:00
Blandat, BORGHOLM, Kackelstugan

Datum / Tid

lördag, 16 april 2016 kl: 19:30

Plats

Luleå, Kulturens Hus - Lilla Salen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

335kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad