Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Inställt!
kl: 21:00

Ludwig Hart

Kulturens hus - Loungen vån 5Detta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Ludwig Hart knyter an till de samtida amerikanska indiebanden. Gitarrer och syntar väver stora, filmiska stämningar påminner om Jackson Brownes och Fleetwood Macs 80-tal.

Om du inte tidigare har hört Ludwig Hart så är det dags nu. Örebrosonen debuterar i höst med sin första fullängdare i eget namn. Frågar man artisten själv säger han hanatt han gör sätta-sig-i-bilen-och-bara-dra-rock. Men det så mycket mer än så.

Sångerskan Michaela Holmberg, Ludwigs ständiga duettpartner, är besjälad av samma sträva innerlighet som en gång Stevie Nicks.
Ludwig Hart har en unik direkthet i melodierna - och inte minst en röst - som vi tror kommer kunna ta honom till den breda publiken och ut i världen. Som om War On Drugs haft Don Henley som husgud i stället för Bob Dylan.

Under våren och sommaren har fyra singlar släppts och det har turnérats tillsammans med Tomas Andersson Wij och Mauro Scocco. Ännu en singel, ”Purpose Of Love” (co-producerad av Mauro Scocco), är planerad att släppas just innan skivan kommer i höst.Åldersgräns 18 år baren är öppen från kl 20.00

Arr: Kulturens hus

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-05-08 21:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: