Menu

Ludwig Hart

Luleå

Kulturens hus - Loungen vån 5
fredag, 8 maj 2020 kl:21:00

Ludwig Hart knyter an till de samtida amerikanska indiebanden. Gitarrer och syntar väver stora, filmiska stämningar påminner om Jackson Brownes och Fleetwood Macs 80-tal.

Om du inte tidigare har hört Ludwig Hart så är det dags nu. Örebrosonen debuterar i höst med sin första fullängdare i eget namn. Frågar man artisten själv säger han hanatt han gör sätta-sig-i-bilen-och-bara-dra-rock. Men det så mycket mer än så.

Sångerskan Michaela Holmberg, Ludwigs ständiga duettpartner, är besjälad av samma sträva innerlighet som en gång Stevie Nicks.
Ludwig Hart har en unik direkthet i melodierna - och inte minst en röst - som vi tror kommer kunna ta honom till den breda publiken och ut i världen. Som om War On Drugs haft Don Henley som husgud i stället för Bob Dylan.

Under våren och sommaren har fyra singlar släppts och det har turnérats tillsammans med Tomas Andersson Wij och Mauro Scocco. Ännu en singel, ”Purpose Of Love” (co-producerad av Mauro Scocco), är planerad att släppas just innan skivan kommer i höst.



Åldersgräns 18 år baren är öppen från kl 20.00

Arr: Kulturens hus

Datum / Tid

fredag, 8 maj 2020 kl: 21:00

Plats

Luleå, Kulturens hus - Loungen vån 5

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad