Menu

Eat N Enjoy - Oscar Danielson

Luleå

Kulturens hus - Loungen vån 5
måndag, 16 november 2020 kl:17:30

Eat nEnjoy är en After Work med musik, mat och samtal. Njut av musiken och lär känna artisten lite mer på djupet samtidigt som du mättar magen med något gott från restaurangen.

I vår åker Oscar Danielson ut på en omfattande Norden-turné. Endast tre av datumen är på svensk mark, och håll i dig – ett av dem är i Kulturens hus! Måndag den 20 april gör Oscar ett exklusivt och intimt framträdande där musiken och textförfattandet står i fokus. Till tonerna av låtar som ”Besvärjelse” och ”Tröst” (från det nysläppta albumet ”Det här kan bli året som jag faller”) får du njuta av restaurangens fantastiska Poké Bowl. Och i samtal med Malin Winberg delar Oscar med sig om själva essensen i hans textförfattande - barn, livspussel och en ständigt tickande klocka.

Mat som ingår i biljettpriset: Craft n Drafts Pokébowl. (Lättmarinerad lax i soja, sesam & chili serveras med ris, mango- & tomatsallad, hyvlad gurka, sojabönor och avokado). Dryck ingår inte. Behov av specialkost meddelas till biljettkassan 0920 45 59 00 senast dagen innan.

I samtal med: Malin Winberg

Mat serveras innan konserten, sen blir det ett set musik följt av samtal mellan Malin Winberg och Oscar Danielson. Därefter avslutar Oscar med ett till set musik.

Åldersgräns: 18 år
Arr: Kulturens hus

Datum / Tid

måndag, 16 november 2020 kl: 17:30

Plats

Luleå, Kulturens hus - Loungen vån 5

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad