Menu

LISA NILSSON på turné 2017

Luleå

Kulturens Hus - Stora Salen
lördag, 18 mars 2017 kl:19:30

Lisa Nilsson följer upp förra årets succé med en vårturné som landar i Kulturens hus den 18 mars.

Förra året turnerade Lisa Nilsson i Sverige och Danmark på slutsålda konserthallar med bland annat de bejublande låtarna från ”Så mycket bättre” och det då nysläppta samlingsalbumet ”Ingen gör det bättre”. Kritikerna var lyriska och Göteborgsposten utsåg henne till en av landets absolut bästa sångerskor. Nu är hon tillbaka med en efterlängtad vårturné som landar i Kulturens hus den 18 mars.

Succéerna avlöser varandra för Lisa Nilsson. Hösten 2015 medverkade hon i TV4:s populära program Så mycket bättre” med flera miljoner tittare och i december i fjol gav hon ut det framgångsrika samlingsalbumet Ingen gör det bättre”. Hon har även varit högaktuell med bl.a. ”Jazz Under Stjärnorna”-festivalen, en festkonsert till minne av Olle Adolphson på Stockholms Konserthus.

Just nu befinner sig Lisa Nilsson i Danmark där hon gör en roll i den danske långfilmen ”Gud taler ud”. Filmen utspelar sig 1986 och är baserad på en roman av den danska författaren Jens Blendstrup. I filmen spelar Lisa Nilsson spelar hans svenska hustru Gerd Lillian.


Arr: Kulturens hus
Längd: ca 2 h, ingen paus

Datum / Tid

lördag, 18 mars 2017 kl: 19:30

Plats

Luleå, Kulturens Hus - Stora Salen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

595kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad