Menu

Jerry Williams - Man måste få lira

Luleå

Kulturens Hus - Stora Salen
fredag, 3 februari 2017 kl:19:30

Två år efter supersuccén med ”The Farewell Show”, som sågs av 250 000 personer, kunde Sveriges rock-kung inte hålla sig längre. ”Familjen, hunden, kompisarna, gymmet och ishockeyn är okey. Men…fan… man måste få lira!”, sa Jerry Williams och bestämde sig för att åka ut på turné igen. Den 3 februari kommer han, tillsammas med ett åttamannaband och tre sångerskor, till Kulturens hus.

”Man måste få lira” är resultatet av två års längtan efter att stå på scen. Det är en avskalad och personlig föreställning som är laddad med favoritlåtar. Sedan premiär i september 2015 har den unisont hyllats i pressen. Spelglädjen. Energin. Publikkontakten. (...) Jerka lirar rocknroll som hans liv hängde på den, sa Aftonbladet som gav showen fyra plus.

Under förra året hann Jerry Williams dessutom släppa sitt nya album ”Ghost Rider”. Även det togs emot med hyllningar i media. Expressen skrev att räven rockar rejält, Göteborgs-Posten skrev en gång champ alltid champ och Nöjesguiden att för Jerry Williams är det här kronan på verket, och för oss är det årets mest sprakande överraskning.

Föreställningen presenteras av Blixten & Co och Ringside Event. Regi Göran Appelkvist.

Arr: Kulturens hus
Längd: ca 2 h 20 min, inkl paus

Datum / Tid

fredag, 3 februari 2017 kl: 19:30

Plats

Luleå, Kulturens Hus - Stora Salen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

635kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad