Menu

SÄKERT! + support: Algesten

Luleå

Kulturens Hus - Stora Salen
fredag, 21 april 2017 kl:19:30

SÄKERT! tillbaka till Kulturens hus!

Det var år 2010 som Annika Norlins svenskspråkiga debut under namnet Säkert! blev en total succé på den svenska popscenen och låten Isarna från albumet Facit utsågs av SVT:s Babel till den bästa svenska låttexten genom tiderna. Nu är hon aktuell med nytt album och den 21 april gör hon turnéstopp på Kulturens hus i Luleå.

Det är mer än fem år sedan Annika Norlin senast släppte musik under namnet Säkert! och i februari är det äntligen dags igen då projektets tredje skiva Däggdjur släpps. En skiva som av många ses som ett av det mest intressanta släppet under det här året. Hon beskriver själv skivan som lite särskild, avskalad, avväpnad och tärd. Låtarna handlar om att prata med folk, att inte vilja prata med folk, att vara rädd för folk, att sova bredvid folk, att ligga med folk, att känna sig nära folk, att inte känna sig nära folk.

När Annika Norlin uppträdde på Kulturens hus som Säkert! hyllades hon för sin unika scennärvaro och sin förmåga att riva tag i hjärtat från allra första stund. Konserten i april blir med största sannolikhet en av 2017 års höjdpunkter.


Förband innan konserten blir Algesten. Bakom artistnamnet finns Jakob Nyström, en av pop-Umeås bästa låtskrivare som nu är tillbaka efter flera års tystnad. När han nu gör comeback som artist har han ytterligare förädlat sitt musikskapande pophantverk. Hans tidigare band Isolation Years och Two White Horses efterfrågas fortfarande, trots att det är många år sedan de senast gav ut ett album.

Arr: Kulturens hus

Datum / Tid

fredag, 21 april 2017 kl: 19:30

Plats

Luleå, Kulturens Hus - Stora Salen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

350kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad