kl: 19:00

FACE vocal band - were back!

Kulturens Hus - Stora SalenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Äntligen kommer Face vocal band från Colorado, USA tillbaka till Sverige! Efter bejublat besök 2015 och 2016 har gruppen skaffat sig ett home away from home i Norrbotten. En av gruppens videor (O holy night) spelades in i Öjebyns kyrkby under visiten, hösten 2016.

Sedan senaste besöket har gruppen spelat in två nya album, släppt flera nya musikvideos och uppträtt på små och stora arenor runt om i USA (största publiken hade de på hemma-arenan RedRocks i Colorado som kan beskrivas som 2st Dalhalla med en publik på ungefär 7000 personer.

Kom och upplev en energirik konsert med en a cappella-grupp helt olik alla andra. Inga instrument används, inget förinspelat utan allt sker live på plats.
Gruppen består av fem medlemmar. Gruppens beatboxer Mark åstadkommer ljud som man inte tror kan komma från en mänsklig mun...
Är du inte övertygad - fråga någon som var på konserten 2016. Då förstår du att du inte vill missa detta unika tillfälle.

Längd: ca 2 h inkl paus
Arr: Helena Roos MAP AB

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2018-02-17 19:00


Plats/Lokal:

Adress:

Luleå,


Fler tillfällen:FACE vocal band

FACE vocal band, Uptown Funk (Live) på Spotify

Connections Live in Europe

Uptown Funk (Live)

FACE vocal band, Nere Vid Piteälva (Live) på Spotify

Connections Live in Europe

Nere Vid Piteälva (Live)

FACE vocal band, Boondocks (Live) på Spotify

Connections Live in Europe

Boondocks (Live)

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook