Menu

Soulful December - NBB med gäster

Luleå

Kulturens Hus - Stora Salen
lördag, 8 december 2018 kl:19:00

Sångerskan Britta Bergström har med omsorg valt artister som garanterat maxar decembermyset med sina egna låtar och kända julfavoriter. Välkommen till årets Soulful December med Norrbotten Big Band!

Eller vad sägs om följande trio:

Artisten Anders ”Moneybrother” Wendin är en mycket uppskattad låtskrivare/sångare/musiker som fått motta både Grammisar och utmärkelser som ”Årets manliga artist” och Guldmicken av Sveriges Radio P3.Förra året kunde vi följa honom i TV4 succén Så mycket bättre. Där visade han att han fortfarande är Sveriges svar på Bruce Springsteen - alltid lika energisk och intensiv blir han ett spännande tillskott under vår Soulful-kväll.

Årets mest spännande spirande artist heter Shirin. Några kanske känner igen henne från det mäktiga framträdande hon gjorde i Melodifestivalen 2017 då hon sjöng en bejublad version av artisten Frans vinnarlåt ”If I Were Sorry”. Sedan dess har hon hunnit släppa många singlar bland annat Back to the Basics och Together We are Weak. Debutskivan ”Almost Lover” kom i våras. Shirins fylliga och djupa röst har påbrå från Egypten, Libanon och Tyskland men hon växte upp i Rosengård i Malmö. En artist som vi är glada att få vara först att presentera för publiken här i Norrbotten!

EllyEve hade vi nöjet att få höra när Britta bjöd in senast. Och nu är hon tillbaka - på begäran! Hennes artisteri imponerade stort på publiken och på musikerna i Norrbotten Big Band.
EllyEve har en spännande karriär som solist, körledare, låtskrivare och arrangör i flera sammanhang. Hon har arbetat med namn som Lisa Nilsson, Bo Kaspers Orkester och Carola.
Numera är hon också aktuell som en av frontfigurerna i bandet Blacknuss och ledare för sin egna soul- och gospelkör ”GET UP Soul Choir”.

Kan det bli bättre? Ja faktiskt, eftersom vi dessutom har mycket erfarna Kerstin Ryhed med på kör!



Arr: Kulturens hus
Längd: ca 2 h inkl paus

Datum / Tid

lördag, 8 december 2018 kl: 19:00

Plats

Luleå, Kulturens Hus - Stora Salen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

0kr - 295kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad