Menu

NBB möter Samuel Ljungblahd

Luleå

Kulturens Hus - Stora Salen
lördag, 9 mars 2019 kl:19:00

I grund och botten blir det härlig gospel. Svängigt, glatt och medryckande. Jag jobbar mycket med att få publiken till att vara delaktig, jag vill få människor att sjunga med och känna att de gör konserten tillsammans med oss som står på scenen. Det ska finnas något för alla i repertoaren. Först då är jag nöjd.

Det är fina ord som kommer från Sveriges allra största gospelröst – Samuel Ljungblahd. Efter sitt framträdande vid prins Carl-Philip och prinsessan Sofias bröllop 2015 har efterfrågan efter herr Ljungblahds varma person och stora röst fullkomligt exploderat och han ger idag konserter världen över. Under 2019 ingår han i det stora körprojektet Gospel Explosion i Norge men vi hinner mellan dessa konserter låna honom till Kulturens hus.

Under konserten presenteras Samuels egen musik som vi sett honom framföra i TV-program som Så ska det låta, Allsång på Skansen och Sommarkrysset. Under ledning av Norrbotten Big Bands konstnärlige ledare Joakim Milder, som delvis arrangerat musiken, kommer vi även att få uppleva klassiska hits av artister som James Brown, Marwin Gaye och Stevie Wonder.

Som du förstår kommer man varken kunna sitta still eller låta bli att sjunga med i den
här karismatiska konserten av och med vår största gospelexport. Helt enkelt en
musikupplevelse som lockar till dans och som värmer i hjärtat länge.



Arr: Kulturens hus
Längd: ca 2 h inkl paus

Datum / Tid

lördag, 9 mars 2019 kl: 19:00

Plats

Luleå, Kulturens Hus - Stora Salen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

0kr - 280kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad