Menu

Sandro Cavazza

Luleå

Kulturens Hus - Stora Salen
torsdag, 28 mars 2019 kl:19:30

HYLLADE SANDRO CAVAZZA ÅKER PÅ OMFATTANDE VÅRTURNÉ Under 2018 var han den röst som streamats absolut flest gånger på Spotify i Sverige. Han har också dominerat topplistor som soloartist och i flera olika konstellationer (Estrad, Kygo, Avicii) och nominerats till både Årets Nykomling och Årets Låt på P3 Guld.

Sandro Cavazza avrundar ett starkt 2018 på topp och inleder 2019 med en omfattande vårturné. Under 2018 var ”Without You”, Aviciis hit med Sandro Cavazza, den mest streamade låt på Spotify i Sverige. På Spotifys årstopplistor hittade vi också Sandro på Kygos ”Happy Now” och med sin egna hit ”High With Somebody” toppade han listorna i veckor under sommaren 2018. Den sistnämda gjorde succé hos svenska folket och som ett kvitto på detta har singeln nominerats till Årets Låt i P3 Guld. Sandro själv kan ta hem priset som Framtidens Artist.

I höstas stod Sandro på arenascener framför tusentals människor i Asien när han turnerade tillsammans med Kygo. Sommaren hemma i Sverige bjöd också på stora publikhav under en fullspäckad turné. Nu är Sandro aktuell med nya låten ”Used To”, en känslostorm som återigen bevisar hans förmåga som låtskrivare. I vår tar Sandro steget från de stora publikhaven till en exklusiv och intim turné genom Sverige.

Arr: For Events AB
Längd: ca 70 min, ingen paus

Datum / Tid

torsdag, 28 mars 2019 kl: 19:30

Plats

Luleå, Kulturens Hus - Stora Salen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

390kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad