Menu

Weeping Willows

Luleå

Kulturens hus - Stora salen
fredag, 13 september 2019 kl:19:30

Ja! Hurra! Weeping Willows kommer tillbaka till Kulturens hus. Denna gång aktuella med nya och kritikerrosade albumet ”After Us” som släpptes i mars.

I samband med skivsläppet gjorde bandet två konceptuella spelningar inför utsålda konserthus i Stockholm och Göteborg. Under konserterna framförde bandet sin nya skiva från början till slut. Därefter spelade de ”gamla godingar” för att citera sångaren Magnus Carlson.

Aftonbladet delade ut fyra plus och skrev: ”När Weeping Willows spelar sitt nya album om klimatkrisen i sin helhet är det överväldigande från början till slut”. Det är denna konceptkonsert, fylld av starka och melankoliska poppärlor, som du får uppleva på Kulturens hus i höst.

Historien om Weeping Willows började redan 1994 då bandet bildades. Den första officiella singeln, med namnet ”Broken Promise Land”, gavs dock ut först sommaren 1997. Några månader senare släpptes debutalbumet med samma namn och numera är det en svensk popklassiker som har släppts i flera olika versioner och utgåvor.

Idag är Weeping Willows ett av Sveriges mest rutinerade, etablerade och folkkära popband.


Arr: Kulturens hus
Längd: ca 2 h inkl paus

Datum / Tid

fredag, 13 september 2019 kl: 19:30

Plats

Luleå, Kulturens hus - Stora salen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad