Menu

Creedence Tribute - Rockin All Over The World

Luleå

Kulturens hus - Stora salen
fredag, 19 november 2021 kl:19:30

Creedence Tribute - Rockin All Over The World Tour
Nu är det äntligen dags för Creedence Tribute med ny en omfattande Sverigeturné med en helt ny hyllningsshow till Creedence Clearwater Revival Rockin All Over The World Tour - En helkväll med hitsen, historierna och nostalgin kring ett av världens största band

Efter den succéartade och utsålda konserthusturnéerna hösten 2017 och våren och hösten 2018 med över 70 konserter är nu Creedence Tribute tillbaka.

Den nya hyllningsshowen till Creedence Clearwater Revival innehåller naturligtvis en massa av de klassiska hitlåtarna blandat med en del överraskningar bland annat önskemål från fansen.

Rockin All Over The World Tour är nyproducerad magnifik konsertupplevelse, där låtarna ramas med underfundiga historier om ett av världens största rockband, vars musik för evigt lever kvar hos gamla och nya fans.

Creedence Tribute är både röstmässigt och musikaliskt så nära originalet att, om man blundar, upplever man det faktiskt som att det är Creedence Clearwater Revival som står på scenen.

De nya showen kommer att bli den största hyllningskonserten någonsin till CCR och det största och svängigaste rockpartyt på landets konserthus hösten 2020.

Längd: Ca 2h10min – inkl. paus
Rullstolsplats bokas via Kulturens Hus biljettkassa
0920-455900
Arrangör www.besterman.nu

Datum / Tid

fredag, 19 november 2021 kl: 19:30

Plats

Luleå, Kulturens hus - Stora salen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

605kr - 605kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad