Menu

In Flames

Luleå

Luleå Energi Arena
tisdag, 27 oktober 2015 kl:19:30

Det är med stor glädje Kulturens hus i samarbete med Live Nation kan presentera In Flames i Luleå i höst. Den 27 oktober spelar det svenska metalbandet på Luleå Energi Arena. Som support har de med sig Black Temple.

Intimt och nära är kanske inte är det första man tänker på när en konsert växer sig ur Kulturens hus konsertsalar och förläggs till intilliggande Luleå Energi Arena. Men In Flames kommande höstturné beskrivs som just intim och visst blir konserten i norra hamn i oktober ett steg närmare publiken än vad de etablerade arenarockarna vant sig vid under senare år.

Så här säger In Flames sångare Anders Fridén själv om sommaren och den efterföljande klubbturnén.
- Nu ska vi turnera och spela festivaler i Europa i sommar, sen när vi väl är hemma ska vi ladda om och göra oss redo för denna Skandinavienturné. Det kommer bli grymt. Det här är ett koncept vi har testat tidigare som varit väldigt lyckat och väldigt roligt för oss som band. Det är en viss känsla att få komma närmare fansen, så detta ser vi fram emot otroligt mycket!

I höstas släppte In Flames sitt elfte studioalbum Siren Charms som följdes av konserter i Scandinavium och på Hovet. Precis som vanligt visade In Flames var metalskåpet ska stå.

Förköp till kl 18.00 via Kulturens hus och ticnet.se ev kvarvarande biljetter säljs vid entrén.

OBS! Dörrarna öppnas klockan 18.30 och konserten börjar klockan 19.30. Konserten arrangeras på Luleå Energi Arena av Kulturens hus i samarbete med Live Nation.



Arr: Kulturens hus och Live Nation
Längd: mer info kommer

Datum / Tid

tisdag, 27 oktober 2015 kl: 19:30

Plats

Luleå, Luleå Energi Arena

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

425kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad