Saker att göra på


fredagen den 25 mars 2016 -

Visa:

15 30 60 120 240 +
Bild på Movits! + Support Haartland på Kulturens Hus - Lilla Salen
mars
25
kl: 19:30
Luleå, Kulturens Hus - Lilla Salen, Skeppsbrogatan 17

Movits! är hiphop-bandet från Luleå som med sin eklektiska blandning av rap, beats och blås lyckats lägga världen för sina fötter. De har tagit sig från den lilla staden i Norrbotten till världsmetropoler som New York, Tokyo, Paris och Shanghai. Inget ovanligt kanske för ett band från ett land som producerat fler musikaliska framgångsagor per capita än något annat i världen. Men lägg där till att Movits! gjort det på svenska och du får en historia som står sig svår att...Movits!


Biljetter/Info
Bild på Ice Music - A Tribute to Dan Fogelberg på Ice Music Gültzauudden
mars
25
kl: 19:30
Luleå, Ice Music Gültzauudden, Gültzauudden

A Light in the Depths of your Darkness – A tribute to the life and lyrics of Dan Fogelberg. Ett guldkorn från den amerikanska musikhistorien som du kanske missat. Ice Music presenterar Dan Fogelberg, den hyllade amerikanska singer/songwritern som påverkat flera generationer med sin musik, också Ice Musics grundare Tim Linhart. Tim öppnar nu för första gången dörren till sin egen musikskatt och presenterar Dan Fogelberg som med sitt låtskrivande gav den rastlösa amerikanska...
Biljetter/Info

⇓ Hämta fler evenemang ⇓

Hjälp oss hjälpa andra!

Stora evenemang i all ära men vad vi på StadsEvent verkligen önskar oss mer utav är de små händelserna som gör livet så mycket trevligare. Ska du eller någon bekant spela på den lokala restaurangen, läsa poesi runt hörnet eller jonglera i parken? Tveka inte att tipsa oss!

Lägg till evenemang här