Menu

Molly Hammar

Luleå

BJÄRRED, Bjerreds Station
lördag, 29 juli 2023 kl:19:30

Bjerreds Station presenterar stolt - Garden Concerts 2023.

Mellan den 14/7 - 6/8 öppnar vi upp vår trädgård för några av Sveriges största artister. I år kommer dessutom Sveriges BBQ-mästare Holy Smoke stå för maten på konsertområdet. Stort tält över mat- och dryckesområdet, fler sittplatser, större scen och fler barer borgar för en magisk sommarupplevelse på Bjerreds Station.

Åldersgräns 18 år, men yngre är välkomna i målsmans sällskap.

I slutet av 2019 exploderade Mollys namn på Twitter när några amerikanska journalister hyllade hennes röst efter att hon framfört den Amerikanska nationalsången under NHL Global Series i Stockholm. Flera tunga internationella medier som Complex, Nylon Magazine och The Line Of Best Fit har sedan dess hyllat hennes artisteri. Molly gjorde även rösten till motsvarigheten till Beyonces roll Nala i den svenska versionen av nya Lejonkungen-filmen.

I början av 2020 sålde Molly ut sina två första egna headlinekonserter och i somras prisades Molly med en Rockbjörn för Årets Genombrott. Senast fick vi aktuell Mollys andra andra EP “God is lonely too” som släpptes under första halvan av 2021 och under sommaren spelade hon för ett utsålt Trädgården i Stockholm.

Efter sommarens turne, med spelningar på bland annat Lollapalooza i Stockholm, ser vi Molly i årets säsong av Så Mycket Bättre.

Insläpp kl: 18:00
Konsert start kl: 19:30


Molly Hammar
2024-08-02 18:00:00
Karlstad, NÖJESFABRIKEN

Datum / Tid

lördag, 29 juli 2023 kl: 19:30

Plats

Luleå, BJÄRRED, Bjerreds Station

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

Fotograf: Sandra Thorsson
         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad