Menu

Lisa Nilsson & Niklas Strömstedt

Luleå

BJÄRRED, Bjerreds Station
söndag, 14 juli 2024 kl:19:30

Bjerreds Station presenterar stolt - Garden Concerts 2024.

Mellan den 12/7 - 28/7 öppnar vi upp vår trädgård för några av Sveriges största artister. Även i år kommer Sveriges BBQ-mästare Holy Smoke stå för maten på konsertområdet. Stort tält över mat- och dryckesområdet, fler sittplatser, större scen och fler barer borgar för en magisk sommarupplevelse på Bjerreds Station.

En unik kväll och dubbelkonsert med två av Sveriges mest folkkära artister - Lisa Nilsson & Niklas Strömstedt.

Niklas kommer turnera med två musiker - Marika Willstedt och Sara Niklasson.
Så här säger Niklas om sommaren 2024:

”I sommar ska jag vara helt ledig!” Tänker ofta så när den mörka årstiden är över oss och när det inte är någon ordentlig turne planerad. Det slutar dock nästan alltid med att det i alla fall blir en liten komprimerad sväng och den enda anledningen till det är att jag fortfarande tycker att det är så barnsligt roligt att spela tillsammans med andra, att sjunga stämmor och känna hur melodierna tar sig ut i publiken som ömt tar emot dem och ger dem lust och kraft att lyfta i sommarkvällen.

Sommaren 2022 gjorde jag några spelningar med Marika Willstedt och i somras ungefär lika många tillsammans med Sara Niklasson. Nu har jag lockat med båda två och det känns att det kan bli hur kul och fint som helst. Akustiska gitarrer, fiol, cello, mandolin och piano och tre röster – möjligheterna är oändliga. Sånger, sanningar och skrönor i en salig blandning under nio julidygn. Vi ses!

Lisa återkommer med sin Duo I Nöd Lust tillsammans med Mattias Torell på gitarr.

LISA NILSSON - EN INTIM AFTON MED SVÄNG

Sångerskan Lisa Nilsson och gitarristen Mattias Torell bjuder på en intim afton med sväng!

Efter mer än 30 år som artist har Lisa Nilsson en gedigen repertoar att ösa ur. Dagsformen sätter agendan när låtlistan ska väljas och ingen kväll är den andra lik. Det landar i en blandning av hits genom tiderna, personliga favoriter ur den svenska eller brasilianska visskatten, och en och annan smäktande evergreen, varvat med Lisas numera berömda mellansnack och monologer. Både Lisa och Mattias har en tidlös bredd och delar kärleken till soulmusik, brasilianska rytmer, och jazzen. Duon har skrivit flera av Lisas låtar ihop, berättandet och spelglädjen står alltid i centrum när de framträder tillsammans.

Senast de stod på scen tillsammans spelade de Lisa Nilssons egen föreställning ”Kvinnan som är jag” där Lisa summerar sin karriär och sitt liv som kvinna i en humoristisk kavalkad av musik, steppdans och monologer. Duon har spelat in skivor och turnerat ihop i ett otal sammanhang med Lisas band, och olika storband och orkestrar sedan 1992.

Åldersgräns 18 år, men yngre är välkomna i målsmans sällskap.

Tider
Insläpp: 17:00
Niklas startar 19:30
Lisa startar ca 20:30

Datum / Tid

söndag, 14 juli 2024 kl: 19:30

Plats

Luleå, BJÄRRED, Bjerreds Station

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad