Menu

Tingsek & Mapei

Luleå

BJÄRRED, Bjerreds Station
tisdag, 23 juli 2024 kl:19:30

Bjerreds Station presenterar stolt - Garden Concerts 2024.
Mellan den 12/7 - 28/7 öppnar vi upp vår trädgård för några av Sveriges största artister. Även i år kommer Sveriges BBQ-mästare Holy Smoke stå för maten på konsertområdet. Stort tält över mat- och dryckesområdet, fler sittplatser, större scen och fler barer borgar för en magisk sommarupplevelse på Bjerreds Station.
Åldersgräns 18 år, men yngre är välkomna i målsmans sällskap.

Tingsek har sedan tidigt 2000-tal gett sin publik svensk soul med influenser av amerikansk tradition. Skånebördiga sångaren, låtskrivaren och producenten Magnus Tingsek är en av våra allra främsta liveartister där inget lämnas åt slumpen. Under lång tid har Tingsek, med sitt fantastiska band, visat var skåpet ska stå. Tingsek på scen levererar modern soul av yppersta världsklass som får publiken att trilla baklänges.

2021 släppte Tingsek skivan ”Home” som med sitt personliga uttryck är en naturlig och spännande utveckling. Både textmässigt och musikaliskt, där singeln ”Family” är ett ypperligt exempel. Hösten 2022 släpptes en EP som spelats in tillsammans med Helsingborgs symfoniorkester och som på alla sätt visar den musikaliska bredd som denna unika artist har.

Efter succen i Så Mycket Bättre är det nu dags för Mapei att bege sig ut på egen turne i Sverige. Med sig har hon ett starkt liveband och en mängd nya låtar från tv-programmet som för första gången kommer att framföras live.

Mapei är en svensk-amerikansk multiartist – sångerska, rappare och låtskrivare. Nyfikenhet är ett återkommande tema i Mapeis kreativa värld, hon är musikaliskt mångsidig och har alltid gått sin egen väg mot det oförutsägbara. Under hennes 15 år långa karriär har hon haft en världshit med låten ”Don’t Wait”, släppt tre album med totalt över 230 miljoner streams globalt på alla plattformar och tagit emot Musikförläggarnas pris för Årets Textförfattare. Mapei rör sig sömlöst som en musikalisk kameleont mellan genrer och samarbetat med artister som Swedish House Mafia, Major Lazor, Robyn och Timbuktu för att nämna några. Under hösten medverkade Mapei i TV4:s Så Mycket Bättre där publiken fått följa henne både musikaliskt och personligt. Hennes låt ”Minns ikväll”, tolkningen av Eagle-Eye Cherry’s välkända låt ”Save Tonight”, har klättrat på både radio och Spotify topplistan.

Mapei gjorde sin första mini-turne redan vid 12 års ålder, har kallats ”Skandinaviens främsta rappare någonsin” av Timbuktu och Sveriges bästa liveartist av Markus Krunegård. I vår får publiken chansen att uppleva henne live på några av Svergies största scener som garanterat blir en show att minnas.


Insläpp 17:00 och på scen 19:30.

Datum / Tid

tisdag, 23 juli 2024 kl: 19:30

Plats

Luleå, BJÄRRED, Bjerreds Station

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad