Menu

Danny Saucedo

Luleå

DJURHAMN, Djurönäset
lördag, 8 juli 2023 kl:20:30

Med flera grammis, hyllade album, krogshower och medverkan i Melodifestivalen som soloartist och programledare i bagaget har Danny Saucedo erövrat svenska folkets hjärtan. Efter mer än femton år som artist står Danny starkare än någonsin med ständigt nya hitlåtar på listorna, som ”Dör för dig”, ”Ere bara jag” och ”Brinner i bröstet”.
Sommaren 2023 blir det stor turne för Danny Saucedo med fullt band. Ny musik väntar och redan under årets första vecka kom ett smakprov i form av nya singeln ”Har du sett henne i blått”.

Under hösten 2022 gjorde han succe med showen ”The Run(A)way Show 2.0” som både tog Danny ut i landet men framför allt resulterade i en mängd utsålda kvällar på Cirkus i Stockholm.

I mars 2023 blev Danny invald i Melodifestivalens Hall of Fame, och efter fyra musikaliska bidrag på Melodifestivalens scen, är det nu dags att inta scenen i Folkparken. Folkparken är Djurönäsets eventplats för artister, underhållning, möten och event, dit tusentals sommargäster kommer varje år för att gå på konsert, äta, dricka och spela femkamp.

Christer Björkman, hedersordförande för Melodifestivalens Hall of Fame-kommitte, säger:

– Danny Saucedo – vilka hits – vilken stjärna!

Vi kan bara hålla med. Välkommen att se Danny i Folkparken den 8 juli.

Väljer du att boka med middag, så är du välkommen till Folkparken kl 17:30 där en härlig konsertbuffe serveras.

Vill du boka ett paket med övernattning, så kan du göra det på bokning.djuronaset.com

OBS!
Denna dag räknar vi med många gäster, och därför är det endast boende gäster som får stå på Djurönäsets parkering. Tillstånd för parkering hämtas i receptionen vid incheckning.

Du som kommer i bil och endast köpt konsertbiljett hänvisas till t.ex. infartsparkeringen i Stavsnäs (ca 15 minuters promenad). Vi rekommenderar därför varmt att komma med kollektivtrafik. Det går direktbussar från Slussen som tar ca 50 minuter, hoppa av på hållplats Djurönäset.

Välkommen!

Insläppstid: 18:30

Arrangör: Djurönäset


Danny Saucedo
2024-08-03 20:00:00
Blandat, BORGHOLM, Kackelstugan Stora Ute

Datum / Tid

lördag, 8 juli 2023 kl: 20:30

Plats

Luleå, DJURHAMN, Djurönäset

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad