Menu

Norlie & KKV i Folkparken

Luleå

DJURHAMN, Djurönäset
lördag, 12 augusti 2023 kl:20:30

Sveriges kanske just nu hetaste duo ger en härlig skärgårdsspelning i klassisk Folkparksmiljö den 12 augusti.

Sedan debuten 2011 har de gett oss några de största hitsen i modern tid; “Tröjan du hatar”, “Ingen annan rör mig som du” och “Din Idiot” har gjort Sonny Fahlberg och Kim Vadenhag till självklara publikfavoriter. Norlie & KKV har nominerats till otaliga priser, stått på de största scenerna och samarbetat med bland andra Benjamin Ingrosso, Junie och Estraden.

Blandningen av oförskämd pop med rötter i hiphop var en fingervisning om var populärmusiken var på väg långt innan den hade kommit dit. Norlie & KKV har i dagsläget haft 6 stycken topp 10 placeringar, 20 topp 50 placeringar på Spotifylistan i Sverige och deras musik har streamats över en halv miljard gånger.

2022 satte Norlie & KKV sin prägel på hela Så mycket bättre. Om någon sagt att en bortglömd dansbandshit plötsligt skulle bli höstens första/största banger hade kanske nån tvekat. När Norlie & KKV gjorde Lasse Stefanz ”En sån som han” till sin i Så Mycket bättre visade de vilka otroliga artister de är, ingen kunde sitta still. Med ett unikt sound och en känsla för den publikfriande dansen bevisade Norlie & KKV ännu en gång att de är två av landets absolut största.

Konserten i Folkparken ges den den 12 augusti kl 20.30.

Väljer du att boka med middag, så är du välkommen till Folkparken kl. 17.30 där en härlig konsertbuffe serveras.

Vill du boka ett paket med övernattning, med möjlighet att lägga till VIP-paket, så kan du göra det på bokning.djuronaset.com

OBS!
Denna dag räknar vi med många gäster, och därför är det endast boende gäster som får stå på Djurönäsets parkering. Tillstånd för parkering hämtas i receptionen vid incheckning.

Du som kommer i bil och endast köpt konsertbiljett hänvisas till t.ex. infartsparkeringen i Stavsnäs (ca 15 minuters promenad). Vi rekommenderar därför varmt att komma med kollektivtrafik. Det går direktbussar från Slussen som tar ca 50 minuter, hoppa av på hållplats Djurönäset.

Välkommen!

Insläppstid: 18:30

Arrangör: Djurönäset

Datum / Tid

lördag, 12 augusti 2023 kl: 20:30

Plats

Luleå, DJURHAMN, Djurönäset

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad