Menu

Lisa Ekdahl i Folkparken

Luleå

DJURHAMN, Djurönäset
fredag, 28 juli 2023 kl:20:30

Lisa Ekdahl är en av våra största och mest mytomspunna artister - något av en modern Garbo. Första singeln från debuten, Vem vet, blev en av våra största visklassiker genom tiderna och sedan följde flera hits, både nationella och internationella. Hon visade girl power deluxe innan någon visste vad det var, bland annat genom att kasta första inspelningen av debutalbumet i soptunnan och krävde att få spela in alla igen.

Sånt gjorde ingen annan. Och så har det fortsatt. Minns bara den redan legendariska intervjun i samband med Så Mycket Bättre, där hon svarar journalisten att ”Patriarkatet faller, inom din livstid. Det är lika bra du hakar på.”

2019 fyllde både Lisa Ekdahl som artist och debutalbumet 25 år. Detta firades med en rikstäckande jubileumsturne som innehöll ett utsålt Cirkus på hemmaplan i Stockholm och senare även ett fullsatt Mosebacketerrassen.

Nya albumet Bang Bang i Mitt Hjärta släpptes 14 april 2023 och är fyllt med låtar på svenska. På albumet samarbetar hon även med Jose González och Klara Söderberg.

Konserten i Folkparken ges den 28 juli kl 20.30.

Om du väljer alternativet med middag så serveras du en härlig konsertbuffe i Folkparken från kl 17.30.

OBS!
Denna dag räknar vi med många gäster, och därför är det endast boende gäster som får stå på Djurönäsets parkering. Tillstånd för parkering hämtas i receptionen vid incheckning.

Du som kommer i bil och endast köpt konsertbiljett hänvisas till t.ex. infartsparkeringen i Stavsnäs (ca 15 minuters promenad). Vi rekommenderar därför varmt att komma med kollektivtrafik. Det går direktbussar från Slussen som tar ca 50 minuter, hoppa av på hållplats Djurönäset.

Välkommen!

Datum / Tid

fredag, 28 juli 2023 kl: 20:30

Plats

Luleå, DJURHAMN, Djurönäset

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad