Menu

Julbord och show med Remember

Luleå

DJURHAMN, Djurönäset
fredag, 24 november 2023 kl:18:15

I en mysig skärgårdsmiljö dukas Djurönäsets klassiska julbord upp. Vad får man inte missa? Sillen, laxen, köttbullarna eller dessertbordet? Vilken tur att man inte behöver välja. Det kommer att dukas upp traditionella delikatesser och nya rätter. Stämningsfullt och ombonat, varmt och välkomnande. Och väldigt gott! Julbordet serveras i Matsalen eller Banketten.

Gruppen Remember är tillbaka och underhåller hos oss på Djurönäset med julshowen ”A Christmas to remember”. Anna-Klara, Lena, Kristian och Mikael bjuder på en kväll att minnas.

När dessa fyra artister tar ton reser sig håren och vi utlovar en kväll från rys till fys på dansgolvet. Ni kommer att få en afton i nostalgins tecken med allt från 80-talets pampiga hits till jazziga julklassiker samtidigt som ni avnjuter vår fantastiska julbuffe. Efter showen tar en DJ vid så att ni kan dansa natten lång!

Kvällen inleds med glöggmingel 18:15, så får du tillgång till julbordet kl 19:00.


För att du ska få en så bra upplevelse hos oss som möjligt har vi till kvällens middag tagit fram vinpaket som passar till just den menyn vi serverar, och går att boka i förväg. Kontakta oss för att få hjälp. Självklart finns även alkoholfria alternativ.


Välkommen!

Insläppstid: 18:15
Spellängd: 2 timmar och 30 minuter

Arrangör: Djurönäset

Datum / Tid

fredag, 24 november 2023 kl: 18:15

Plats

Luleå, DJURHAMN, Djurönäset

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad