Menu

Soulful summer - Eric Gadd & Blacknuss i Folkparken

Luleå

DJURHAMN, Djurönäset
lördag, 10 augusti 2024 kl:20:30

Eric Gadd och Blacknuss drar ut på sin första gemensamma sommarturne, och den 10 augusti 2024 kommer dom till i Folkparken på Djurönäset. Det kommer att bli en oförglömlig upplevelse! Missa inte chansen att se dessa legendarer skapa magi tillsammans i bästa Skärgårdsmiljön.
Eric Gadd har levererat klassiker som "Bara himlen ser på" och "Do You Believe in Me" sedan sin debut med albumet "Hello!" 1987. Hans senaste album, "Vykort från 2000-talet", har hyllats för både nya låtar och gamla favoriter. Han har Grammisbelönats tre gånger och sålt guld- och platinaskivor både dubbelt och trippelt.
Förutom kärleken till musiken så har Eric Gadd hittat hem i ett gastronomiskt intresse. Han har de senaste åren vunnit Mästerkocken VIP, lanserat sitt första vin och gett ut en kokbok tillsammans med Erik Videgård.

Blacknuss, med rötterna från jazzklubben Fasching i Stockholm, har varit en central del av den svenska klubbscenen sedan 1990-talet. Med en repertoar som spänner från jazz och funk till soul och R&B, fortsätter de att vara ett av Sveriges främsta liveband. Bandet har funnits i 30 år och är ständigt aktuella och populära, deras mest spelade låtar och hitar "It Should Have Been You", "Last Night A DJ Saved My Life" och "Dinah

Vi på Djurönset är stolta att presentera denna minst sagt svängiga kväll i Folkparken den med start kl 20.30
Efter konserten fortsätter festen med DJ för att hålla stämningen uppe för de som vill dansa vidare under kvällen. Så se till att du är där för att vara en del av denna fantastiska kväll!

Väljer du att boka biljett med middag inkluderad så är du välkommen från kl 17.30.
En Folkparksmiddag bestående av grillspett med bröd och tillbehörsbuffe serveras.


Välkommen!

Insläppstid kl:19:00
Spellängd: 1 timme och 30 minuter
Start kl: 20:00

Arrangör: Djurönäset

Datum / Tid

lördag, 10 augusti 2024 kl: 20:30

Plats

Luleå, DJURHAMN, Djurönäset

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad