Menu

Raven: After Work Dans 30/04-2024

Luleå

Green Vibes & Red Demons
tisdag, 30 april 2024 kl:17:15

Välkommen till Luleås ny Afterwork med fokus på dans, elektronisk musik och hälsosam mat - varje tisdag!
Varje vecka bjuder vi in dig till en timmes dans med en live-DJ som kommer spela elektronisk musik för att få dig att röra på dig och släppa loss. Det här är inte bara ett vanligt dans tillfälle - det är en upplevelse av terapi för både din kropp och själ.
???? Fysisk hälsa: Dans är en fantastisk träningsform som inte bara förbättrar din kondition och styrka, utan också frigör endorfiner som ökar ditt välbefinnande. Vår danstimme är utformad för att ge dig en rolig och effektiv träning som passar alla oavsett erfarenhetsnivå.
????Psykisk hälsa: Att dansa till musik är en kraftfull form av terapi för ditt sinne. Det låter dig uttrycka dig fritt, släppa stress och bekymmer, och helt enkelt leva i nuet. Vår energifyllda atmosfär och gemenskapen som skapas på dansgolvet kommer att lyfta ditt humör och lämna dig med en känsla av glädje och lätthet.
????Efter vår dans är det dags att stilla hungern med våra hälsosamma matalternativ. Välj mellan läckra sushi-rullar eller färgglada poke bowls - perfekta alternativ för att återställa din energi och ge näring åt din kropp.

---
Välkommen till en kväll fylld med dans, glädje och hälsa!

Datum / Tid

tisdag, 30 april 2024 kl: 17:15

Plats

Luleå, Green Vibes & Red Demons

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad