Menu

Frida Selander - DET BÖRJAR I DIG

Luleå

Kulturcentrum Ebeneser
onsdag, 18 oktober 2023 kl:19:00

Frida Selander är tillbaka med en ny föreställning och ett nytt album där hon undersöker förhållandet till sig själv och sin omvärld. De nyskrivna sångerna berör och stående ovationer efter föreställningarna vittnar om att det här kan vara det bästa hon gjort.
Ensam på scenen med elgitarr, munspel och piano, möter hon oss med sitt varma tilltal och den säregna röst vi lärt oss att tycka så mycket om. Allvar blandas med humor och sällan har vi sett henne så lekfull i sitt uttryck.
Produktionen har arbetats fram i residens på Nordiskt Berättarcentrum och tillsammans med koreografen/regissören Björn Säfsten går hon på djupet när det gäller förhållandet till det egna jaget.
Musiken går som en röd tråd genom föreställningen som rör sig i gränslandet mellan berättartradition, popmusik och dans. Sångerna har skrivits i nära samarbete med kollegan Oskar Sandlund och smälter sömlöst ihop med berättelsen. De släpps även i nytt album under 2023.
Frida vrider och vänder på livet, på berättarformatet och på musiken. Hon pratar om tillit, acceptans och kärlekens kraft. Den här föreställningen handlar om Frida, men den handlar också om oss. Hon säger: ”Det finns bara ett sätt att hålla om, det är att släppa taget.” Vågar du? Det börjar i dig.
För bordsbokning och frågor till restaurangen: https://www.ebeneser.nu/restaurangen/boka/
Vänligen notera att möjligheten till bordsreservation i Restaurangen enbart gäller matgäster. I övrigt är det onumrerade platser/sittplatser i Kulturcentrum Ebeneser.

Datum / Tid

onsdag, 18 oktober 2023 kl: 19:00

Plats

Luleå, Kulturcentrum Ebeneser

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150kr - 200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad