Menu

Clara Henry

Luleå

Kulturens Hus - Lilla Salen
tisdag, 20 november 2018 kl:17:00

En av Nordens största influencers kommer till Kulturens hus! Clara Henry besöker Lilla salen för ett författarbesök med föreläsning inom sitt specialområde feminism. Med sig i bagaget har hon sin nya bok ”Mot framtiden: en simpel guide till att krossa patriarkatet”.

Tillsammans med moderatorn Malin Winberg kommer Clara Henry att föra ett samtal om boken och de frågeställningar som den berör. Publiken får medverka genom att ställa frågor kring ämnen såsom jämställdhet, könsroller och metoo-rörelsen.

24-åriga Clara Henry har många titlar: influencer, författare, komiker, bloggare, programledare, vloggare och föreläsare. Med över 430 000 prenumeranter är hon även en av Nordens största Youtubers.

På Clara Henrys CV ryms allt från programledare för Melodifestivalen och radiopratare i Sveriges Radio till vinnare av Årets Vloggkanal på Guldtuben-galan och på senare tid även stand up. Clara Henry har dessutom skrivit den omtalade boken “Ja jag har mens, hurså?” som släpptes 2015 och var hennes debutbok.

Arr: Kulturens hus Stadsbiblioteket i samarbete med Ung i Luleå
Längd: ca 1 h, ingen paus

Datum / Tid

tisdag, 20 november 2018 kl: 17:00

Plats

Luleå, Kulturens Hus - Lilla Salen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

60kr - 170kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad