Menu

Lennie Norman – Best of Gubbvarning Live - Finalen

Luleå

Kulturens Hus - Lilla Salen
fredag, 5 april 2024 kl:19:30

Gubbvarning live har varit en stor succé, turnerat över hela Sverige sen 2018 och under denna period fram till idag sålt slut Intiman i Stockholm 13 gånger! I vår passeras 200 föreställningar och över 50.000 sålda biljetter vilket är helt unikt i svensk Stand Up historia!
Nu ger sig Lennie Norman ut på den sista Gubbvarning turnén och publiken kommer få det bästa ur de båda showerna! Välkomna till Best of – Gubbvarning Live!
I vår är det 35 år sen Lennie gjorde debut som stand up komiker och 55 år sedan han tillsammans med en viss Frida Lyngstad började hos pappa Charlie Norman som basist och ett långt liv inom svensk underhållning tog sin professionella början.
Det är en livs levande legend som publiken nu får möta i den sista Gubbvarning live någonsin. Vi vågar utlova en jubileums kväll med extra allt och en skrattfest som sent ska glömmas.
Ta nu chansen att se denna underbara förställning där Lennie som vanligt på sitt eget lilla sätt skärskådar tiden vi lever i och hur en gubbes funderingar och tankar ter sig i den moderna och galna värld vi lever i. Eller som UNT så bra beskrev det – Showen är ett långfinger till åldersrasismen och en skrattfest som ger livsmod!
Arrangör: MTlive AB
Längd på föreställning: 90 min, ej paus

Datum / Tid

fredag, 5 april 2024 kl: 19:30

Plats

Luleå, Kulturens Hus - Lilla Salen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

450

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad