<
Menu

Raw På Turné Luleå

Luleå

Kulturens hus - Stora salen
lördag, 9 oktober 2021 kl:21:00

RAW på turné är äntligen tillbaka! Efter den rikstäckande succéturnén 2018 är det åter dags för Sveriges största standupklubb - RAW comedy club att ge sig ut på en stjärnspäckad turné. Denna gång med fler turnédatum än någonsin tidigare! Som värd för föreställningarna ser vi självklart klubbens grundare Mårten Andersson och med sig har han några av landets absolut roligaste och mest aktuella komiker.

PÅ SCEN:

ÖZZ NÛJEN
En av Sveriges mest omtyckta komiker som i år firar femton år på standupscenerna! Efter att ha gjort stor succé med shower som Dålig stämning, Sveriges historia och nu senast Världens historia är han tillbaka hos oss, roligare än någonsin!

MÅNS MÖLLER
Med slipade skämt och sin sylvassa förmåga att improvisera är Måns Möller en av Sveriges allra största komikergenier och när han är på RAW händer alltid något speciellt. Det är som att han tar av sig flugan och kavlar upp ärmarna och gör sina absolut bästa gig! Aktuell med sin och Özz Nujens Världens historia uppföljaren till superhyllade Sveriges historia. Vi älskar Måns!

MÅRTEN ANDERSSON
Flerfaldigt prisbelönad som Årets komiker (Magazine Café), Årets nykomling på svenska standupgalan, Grammisnominerad för Dr Alban i Pippirull, Årets MC 2017 med mera som de senaste åren har gjort succé med sina kritikerrosade soloturnéer ”Under ytan”, ”Hybris” och ”20 år på scen”. Våren 2017 åkte Mårten till New York under en månad och uppträdde. Han krönte månaden med att vinna en talangtävling på Greenwhich Village Comedy Club. Just nu aktuell med nya RAW comedy podden och ständigt aktuell med egna klubben RAW.

JOSEFINE SONCK
Ålandskomikern som emigrerade till Sverige och nyligen blev utsedd till Årets nykomling på svenska standupgalan. Bakom hennes harmoniska fasad döljer sig en absurd, pricksäker och sylvass humor. Josefin skriver även humormanus för radio och frilansar som skådespelare för reklam och TV. Har under 2018 varit supportkomiker åt Henrik Schyffert på succéshowen Var inte rädda. Superaktuell med Comedy Central-serien Flickstreck.

Längd: ca 2 tim inkl paus
Arrangör: Knakelibrak Produktion

Datum / Tid


lördag, 9 oktober 2021 kl:21:00

Plats

Kulturens hus - Stora salen Karta

Typ

Övrigt

Kostnad

440kr - 440kr

         

Hitta evenemang

Fritext     
                                        
Datum: Alla dagar
Tillbaka Sök

Välj stad