Menu

Mattias Alkberg

Luleå

Kulturens hus - Stora salen
fredag, 11 februari 2022 kl:18:30

Konserten är flyttad till 11 februari 2022. Köpt biljett gäller till det nya datumet. Mer information kommer till den mailadress som användes i samband med biljettköp.

MATTIAS ALKBERG
Med sitt 30:e album i bagaget ger sig Mattias Alkberg ut på en efterlängtad turné som kommer till Kulturens hus fredag 11 februari.
Först var det tänkt att Mattias Alkberg skulle kliva upp på scenen i Kulturens hus den 1 oktober förra året, redo att presentera material från sin då senaste skiva, Bodensia. Albumet, Alkbergs första soloskiva på tre år, blev en succé som slog knock på kritikerkåren. Det enda bekymret hette coronapandemi och var orsaken till att turnén fick flyttas fram, först till våren 2021 – och nu till hösten.

Resultatet av dessa flyttar är att det nu blir en helt ny turné med nytt material.

Den 1 april släppte Mattias Alkberg sitt nya album Häxor, hans 30:e i ordningen. ”En samling historier och låtar om livet i en patriarkal värld”, som han själv beskriver det.

– Kanske är det inte varje människas plikt, men det är min, att gå några mil i någon annans skor. Att leva sig in i någon annans omständigheter och predikament. Och jag har det jag har. Jag går i de skor jag ser. Det är egentligen allt, säger Mattias Alkberg.

Observera att konserten kommer att vara i Lilla salen.

Arrangör: Kulturens Hus


Mattias Alkberg
2024-05-24 19:00:00
Göteborg, Pustervik



Mattias Alkberg
2024-08-03 18:00:00
Linköping, Skylten, Linköping

Datum / Tid

fredag, 11 februari 2022 kl: 18:30

Plats

Luleå, Kulturens hus - Stora salen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad