Menu

Miriam Bryant

Luleå

Kulturens hus - Stora salen
torsdag, 14 april 2022 kl:19:30

Eventet är flyttat från 9 februari till 14 april, köpt biljett gäller det nya datumet. Mer information har skickats den 19 januari till den mail du använde vid biljettköpet.

Miriam Bryant är högaktuell med nytt album och inleder det nya året med en omfattande Skandinavienturné. Den 21 januari återvänder hon och hennes band till Stora salen, Kulturens hus.


Miriam Bryants förmåga att sammanföra både förtvivlan och glädje med ett mångsidigt musikaliskt uttryck, har gjort henne till en av landets mest uppskattade artister. Den 19 november, nio år efter debuten, släpper hon sitt nya album ”PS jag hatar dig”. Det är hennes första platta på svenska, där hon återigen bevisar sin styrka i både sång och text.

Debutsingeln ”Finders Keepers” 2012 blev en omedelbar radiofavorit. Fler triumfer följde med R&B-präglade pophits som ”Raised In Rain” (även titeln på debutalbumet) och ”Push Play”. I början av 2016 låg hon etta, tvåa och trea på Svensktoppen, en bedrift ingen artist klarat tidigare. Lägg till att singeln ”Black Car” blev en av hennes största framgångar, att hon kunde räkna hem två Rockbjörnen-vinster och agerade gästartist när Håkan Hellström fyllde Ullevi. År 2017 fortsatte medvinden med P3 Guld-vinst, släppet av andra albumet ”Bye Bye Blue” och ett hyllat Sommar-program i P1. I slutet av 2019 var Miriam Bryant aktuell som en av programledarna i Musikhjälpen, och hon har även gjort succé i TV med hyllade tolkningar i Jills Veranda och Så mycket bättre.

Omfattande Skandinavienturné

Efter en längtan att spela live inför en publik beger hon sig äntligen ut på vägarna tillsammans med sitt band. Turnén ”PS jag hatar dig” startar den 7 januari på Cirkus i Stockholm och avslutas den 5 mars på Scandinavium i hemstaden Göteborg. Den 21 januari har vi nöjet att hälsa henne välkommen till Kulturens hus.


Längd: ca 90 min, ingen paus.
Arr: Kulturens Hus

Datum / Tid

torsdag, 14 april 2022 kl: 19:30

Plats

Luleå, Kulturens hus - Stora salen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad