Menu

Den overkliga sanningen om Bob Hund

Luleå

Kulturens Hus - Stora Salen
lördag, 28 januari 2023 kl:19:30

Bob Hund åker ut på stor turné med sin tragikomiska föreställning ”Den overkliga sanningen om Bob Hund”. Den 28 januari 2023 kommer de till Kulturens hus.
Upplev med egna ögon hur Bob Hunds medlemmar utmanar varandra gällande när, var och hur bandet bildades, gjorde sin första konsert och få reda på vem som egentligen stjäl all uppmärksamhet!?
– Vi testar våra överreaktionsförmågor inför publik. Om vi råkar börja gräla kan vi dessutom ta betalt för eländet, i stället för att på demokratiskt vis tjafsa varandra hålögda i replokalen oavlönade. Sanningen är overkligare än någonsin, säger Bob Hunds Thomas Öberg.
En prototyp av föreställningen, med ett antal nyskrivna texter och melodier, sattes upp på Helsingborgs Stadsteater. Hanna Nygren har skrivit manus, Kajsa Giertz regisserar och kläder och dekor står Helle Damgård för. Föreställningen ska ut på Sverigeturné som inleds med en svit föreställningar på Södra Teatern i Stockholm. Fyra kvällar som infaller under bandets klassiska Helgen v. 48. Den 28 januari 2023 är det dags för ”Den overkliga sanningen om Bob Hund” i Kulturens hus.
Arr: Kulturens hus
Längd: ca 90 min, ingen paus

Datum / Tid

lördag, 28 januari 2023 kl: 19:30

Plats

Luleå, Kulturens Hus - Stora Salen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad