Menu

NBB: Linnea Henriksson

Luleå

Kulturens Hus - Stora Salen
lördag, 21 september 2024 kl:19:00

Extremt peppad Linnea Henriksson möter Norrbotten Big Band
Linnea Henriksson tillhör den grupp svenska artister som inte behöver någon närmare presentation. Sedan hon gjorde entré på Idol 2010 har hon utvecklats till en älskad och folkkär artist genom fyra fullängdsalbum – den senaste Det Lilla kom våren 2023 – medverkan i tv-program som Så mycket bättre, Melodifestivalen, serien Den blomstertid nu kommer och mycket annat. Dessutom uppskattad programledare för Musikhjälpen flera gånger, långa turnéer och över 200 miljoner spelningar på Spotify – bara för att nämna en del under hennes framgångsrika karriär.
I december 2022 framträdde denna älskade liveartist för första gången tillsammans med Norrbotten Big Band i en kort turné i länet med Soulful December. Hösten 2024 gör hon nu en längre turné med det uppskattade storbandet.
– Jag älskar att vara på turné. Det är på scenen musik blir ”på riktigt” och det känns så himla lyxigt att tillsammans med Norrbotten Big Band göra mina låtar på ett helt nytt sätt. De är helt otroliga och jag blir extremt peppad bara av tanken på vad vi kommer att kunna göra ihop. Gud, så kul vi ska ha, säger Linnea Henriksson.
Arr: Kulturens hus
Längd: ca 2 h inkl paus

Datum / Tid

lördag, 21 september 2024 kl: 19:00

Plats

Luleå, Kulturens Hus - Stora Salen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

230kr - 320

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad