<
Menu

Mer information

    

Kluredo- Lös Ett Virtuellt Mordmysterium I Luleå 16-17 Oktober

Luleå

Luleå City
lördag, 16 oktober 2021 kl:10:00

Ta på dig detektivmössan och spela vårt virtuella Mordmysterium. Biljetten gäller för 1-6 personer och man väljer om man vill göra det under lördag eller söndag.
Det kan enklast beskrivas som en blandning av ett stort Cluedo och Pokemon Go. Succén från förra året kommer tillbaka och det är samma mordgåta med Glenndale och mordet på Carl Brown.

En lugn promenadaktivitet utomhus. Ni arbetar i små team på 1-6 personer och ni använder vår egna Kluredo-app för att navigera. Du kommer att samarbeta med dina vänner, leta efter virtuella vittnen och lösa gåtor och utmaningar tillsammans.
Allt för att eliminera både misstänkta och mordvapen f ör att knäcka fallet och avslöja mördaren. 16 vittnen och 6 möjliga mordvapen. Ni tävlar emot alla andra lag som deltar samtidigt i din stad dessa dagar. Mest poäng vinner!

Vi föreslår att ni klär ut er för att se ut som äkta detektiver och komma in i rätt stämning. (Att klä ut sig är inte obligatoriskt).

Kan ditt team av detektiver lösa mordgåtan och knäcka fallet?

Så Detektiv, skynda dig! Köp din biljett idag och missa inte den roligaste dagen du kan ha med dina vänner på hela året!

bOBS!/b Starttiden är valfri mellan lördag 10.00 till söndag 18.00 då allt avslutas. Börja och sluta när ni vill mellan dessa tider. Biljetten är giltig f ör antingen lördag eller söndag. Räkna med att det tar drygt två timmar att lösa det.

När du köpt en biljett så kommer vidare instruktioner och vittneslista förmedlas dagen innan eventet via mail till er, så var noga med att registrera er aktuella mailadress till Ticketmaster. Hittar du inget mail dagen innan kolla skräpkorgen.

iframe width=560 height=315 src=https://www.youtube.com/embed/ZHaASxoxsS8 frameborder=0 allow=accelerometer autoplay clipboard-write encrypted-media gyroscope picture-in-picture allowfullscreen/iframe

Datum / Tid


lördag, 16 oktober 2021 kl:10:00

Plats

Luleå City Karta

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext     
                                        
Datum: Alla dagar
Tillbaka Sök

Välj stad