Menu

Peter Jöback Julkonsert 2022

Luleå

ONLINE, Streaming, Reakt Live
söndag, 18 december 2022 kl:18:00

100% tillgängligt för alla – Det här evenemanget betalar man frivilligt under konserten eller i efterhand, med Swish eller kort. Du behöver inte lämna kortuppgifter vid hämtning.

En svensk klassiker firar 20 år!

2002 skapade Peter Jöback ett banbrytande album – den första svenska julskivan med ett nära och högst personligt anslag. Sedan dess är ”Jag kommer hem igen till jul” ett måste i de flesta svenska och norska hem under julen. ”Med den gigantiska JCSS-turnen följt av min sommarturne tänkte jag att det fick räcka för i år. Men när hösten kom och julen närmar sig tänkte jag att jag ändå vill fira denna 20-åring som betytt så mycket för mig. Så välkommen att hänga med oss i Baggpipe den fjärde advent där vi spelar musik och pratar minnen från dessa 20 år!” säger Peter.

Låt Peter komma hem till dig i jul!
Tillsammans med Peter har vi öppnat upp för att så många som möjligt ska kunna ta del av konserten, även de som inte har råd.
I dessa tider behöver vi ljus och gemenskap och därför har erbjudandet skapats med tanke på de seniorer och andra som har tuff ekonomisk situation. Samtidigt är det öppet för alla att betala utifrån hur många man är som tittar tillsammans och vad det känns okej att betala. Alla som bidrar ger tillsammans med oss en fin julklapp till de som mest behöver det.

Sändningen kommer endast att kunna ses här på reaktlive.com
Biljetten är giltig i 5 dygn från premiärdatum eller köptillfälle, och går att köpa t.o.m 31 december 2022.


Detta är en Streamad livekonsert av Reakt Live, Underhållning hem till dig. Man behöver bara köpa en biljett för att titta hela familjen på samma plats. Biljetten är personlig och låses till IP adressen så det går inte att dela på en biljett och sitta på varsitt håll.

Behöver du support, maila oss på info@reaktlive.com eller ring tel: 010 888 77 77
Öppet vardagar mellan kl 11:00-15:00 och på konsertdagen kl 10:00-21:00.

Datum / Tid

söndag, 18 december 2022 kl: 18:00

Plats

Luleå, ONLINE, Streaming, Reakt Live

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad