Menu

Så Mycket Orsa - 80-talskväll

Luleå

ORSA, Folkparken Skeer
onsdag, 5 juni 2024 kl:19:00

Så mycket Orsa presenterar den ultimata tidsresan till 80-talet!

En kväll med Sha-Boom, Lasse Lindbom band, Anki Bagger, Magnum Bonum och Snow Storm.
Gör dig redo för sommarens hetaste show som kickar igång den 5 juni med en explosion av nostalgi och fantastiska hits som får dig att dansa genom natten. Åk tillbaka till den glittrande eran av synthar, neonfärger och hår som stod högt som skyskrapor. Med originalartisterna som definierade ett årtionde, garanterar vi en spektakulär upplevelse fylld med de största låtarna som regerade Trackslistan på 80-talet.

Från Sha-Booms energifyllda "Dont Steal My Heart Away" till Tone Norums kraftfulla "Stranded", och Dan Hylanders tidlösa ballader - varje låt är en käftsmäll av nostalgi och glädje. Upplev Magnum Bonums skateboardsvängande anthems och Ankie Baggers ikoniska "Where Were You Last Night" som tar dig tillbaka till de magiska sommarkvällarna då musiken var allt. Och som om det inte vore nog, vänta dig överraskningar och speciella gäster som får temperaturen att stiga ännu mer! Det här är inte bara en konsert, det är en upplevelse som kommer att få ditt hjärta att banka och dina fötter att dansa. Så ta tag i dina vänner och låt oss göra sommaren oförglömlig tillsammans! "Så mycket Orsa" bjuder in dig till en fest du sent ska glömma - boka dina biljetter nu och säkra din plats på årets premiärafton!

Handikapplatser bokas via Ticketmasters callcenter på 0771-707070 alternativt via Ticketmasters tillgänglighetslinje 0776-707777. En ledsagare ingår fritt.

Datum / Tid

onsdag, 5 juni 2024 kl: 19:00

Plats

Luleå, ORSA, Folkparken Skeer

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad