Menu

hahaha-revyn – En ovanlig, ärlig och musikalisk humorföreställning

Luleå

ÖSTERSUND, Storsjöteatern
fredag, 4 april 2025 kl:20:00

Sofia Dalen och Emma Knyckare presenterar: “hahaha-revyn – En ovanlig, ärlig och musikalisk humorföreställning” med turnepremiär den 24 januari nästa år. En revy som inte räds att klampa rakt ner i klaveret för att komma åt de sannaste skratten. Den 4 april kommer gänget till Storsjöteatern i Östersund!

– Emma har varit min idol sen jag jobbade som kallskänka en sommar 2011 och jag hörde henne på radio. ‘Vilken egen ton hon har!’ tänkte jag. Och det här är min ‘Ring Polisen’ men med mina okända kompisar och i stället för stand up är det revy och vi ska inte spela i Globen, berättar Sofia.

– Och jag vill aldrig mer åka på turne själv i hela mitt liv, jag är alldeles för skör för det, så här är jag nu. Dessutom har jag valt att se det som min livsuppgift att svenska folket skall förstå skillnaden mellan revy och buskis, fortsätter Emma.

Sofia Dalen är humorprofilen som bland annat är känd från "Musikhjälpen", "Bäst i test" och sitt eget intervjuprogram "Paradrätten". Emma Knyckare är kvinnspersonen som underhållit Sverige i snart 20 år på tv, radio och på scenen och som också hörs i den sanslöst hyllade och älskade podcasten "Flashback Forever". Emma och Sofia älskar humor på scen, särskilt revy och de har ett gemensamt mål: att göra en ny typ av revy.

Tillsammans med sina tre “värdelösa” kompisar" – manusförfattaren och regissören Robin Muhr (okänd från ÅkersbergaRevyn), musikern Filip Palmgren (har kompat Markoolio) och skådespelaren Lukas Feurst (har spelat trollkarl på kaninscenen på Liseberg flera somrar i rad) – tar de revyformatet till nya höjder.

"hahaha-revyn" är en uppdaterad, vassare version av den traditionella revyn, fullspäckad med samtidsspaningar, personliga åsikter och obekväma sanningar. Ensemblen vill visa att revy inte är ett förlegat format – utan tvärtom ett format som är perfekt för dagens TikTok-generation med kort attention span. Samtidigt erbjuds en skärpa och fyndighet som tilltalar millennials och kanske till och med boomers.

"hahaha-revyn" kommer att överraska, utmana och locka till skratt med sin unika och (ibland) eftertänksamma humor. Duon och deras tre "värdelösa kompisar" vill förbereda publiken på en kväll som kanske känns lite mer i magen än vad de förväntar sig, men som definitivt kommer att bjuda på relativt många skratt.

Den 24 januari är det urpremiär på Jönköpings Teater, sedan besöker turnen 17 städer under våren som Falun, Stockholm, Karlstad och Malmö. Föreställningslängd: 90 min utan paus.

Rullstols & ledsagarbiljetter:
Bokas via Tillgänglighetslinjen på: 0776-707777


Hahaha-revyn – En Ovanlig, ärlig Och Musikalisk Humorföreställning
2025-02-08 19:30:00
Växjö, Växjö Teater



Hahaha-revyn – En Ovanlig, ärlig Och Musikalisk Humorföreställning
2025-03-09 18:00:00
Luleå, ESKILSTUNA, Eskilstuna teater



Hahaha-revyn – En Ovanlig, ärlig Och Musikalisk Humorföreställning
2025-03-20 20:00:00
Kungsbacka, Kungsbacka Teater



Hahaha-revyn – En Ovanlig, ärlig Och Musikalisk Humorföreställning
2025-04-05 19:30:00
Luleå, FALUN, Kulturhuset tio14

Datum / Tid

fredag, 4 april 2025 kl: 20:00

Plats

Luleå, ÖSTERSUND, Storsjöteatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad