Menu

LCF 4-pack Edition 1

Lund

Af Borgen, Stora Salen
torsdag, 31 augusti 2017 kl:17:45

Möt några av våra mest kända svenska komiker vid ett och samma tillfälle! Lund Comedy Festival presenterar i denna unika stand up-mix: Ann Westin, Babben Larsson, Adde Malmberg och Irene Gren (Sanna Persson Halapi)



Ann Westin
Ann Westin är en av landets roligaste komiker. Hennes lite trumpna attityd och bastanta fysiska framtoning gör henne till en av branschens mest älskade. Hon är korad hela 3 gånger till årets kvinnliga komiker vid Standupgalan med motiveringen ”Med sin timing och obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är hon ett komiskt geni som aldrig slutar att utvecklas” Många är förvånade över att hon fått priset tre gånger. Det borde vara fler. Hon hittar sina ämnen i det som är runt henne; hennes klänning av vaxduk, att skriva på getskinn och att simma i bassängen med så stora bröst att hon går på grund. Anns standup lämnar ingen oberörd – och de flesta lite rädda.

Babben Larsson
Babben Larsson är en av Sveriges främsta ståuppare och uppträdde flera gånger på bland annat Norra Brunn i Stockholm. Utöver att framträda med standup har hon även lett standupkurser på Dramatiska Institutet. Utöver liveföreställningar har Babben varit med i TV-program som På Spåret, Parlamentet och Intresseklubben, hon ledde dessutom två säsonger av sin egen show Babben och CO. Hon har tilldelats ett flertal priser, bland andra Povel Ramels ”Karamelodiktstipendiet”, ”Årets Edvard” av Kvällsposten, ”Tigertassen”, ”Albert Engström”-priset samt blivit utsedd till ”Bästa kvinnliga komiker”.

Adde Malmberg
De senaste åren har Adde Malmberg regisserat flera omtyckta uppsättningar. Bland annat Obesvarad Kärleksom drog fulla hus, först med Babben Larsson och Loa Falkman och senare med Eva Rydberg och Tomas von Brömsen. en publiksuccé. Adde var också med och startade landets första standupklubb på 80-talet och är en av landets mest rutinerade standupkomiker.

Irene Gren (Sanna Persson Halapi)

Datum / Tid

torsdag, 31 augusti 2017 kl: 17:45

Plats

Lund, Af Borgen, Stora Salen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

210kr - 355kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad