Menu

LCF 4-pack lördag

Lund

Akademiska Föreningen
lördag, 1 september 2018 kl:17:15

Gillar du standup men har svårt att bestämma dig för vad du ska gå på, eller har du svårt att hinna med allt? Passa då på att se några av våra mest folkkära svenska komiker vid ett och samma tillfälle. Lund Comedy Festival presenterar i denna unika humormix:

Anders ”Ankan” Johansson
På spåret, egna podden Så funkar det, Fredriksdalsteatern, Sverigeturné med komikerkompisen Måns Nilsson, stand up-klubbar och barnprogram. Folkkär och efterfrågad som få – vi är enormt glada över Ankan hinner med en sväng till festivalen också!

Ann Westin
Korad som Årets komiker vid flera tillfällen och flitigt anlitad på klubbar runt om i landet, dessutom aktuell med egen jubileumsshow här på festivalen. Ann river ner skratt var hon än kommer och är en av landets mest rutinerade komiker.

Karin Adelsköld
Hedersdoktor, författare, föreläsare och komiker. Multibegåvningen Karin är aktuell med en ny bok och är dessutom en mästare på att bjuda på sig själv – och livet!

Robin Paulsson
Sveriges David Letterman, Mello-värd, Zlatan och turné med komikerkollegan David Batra. Denna folkkäre Åkarpsbo är såklart en given festivalfavorit!

Datum / Tid

lördag, 1 september 2018 kl: 17:15

Plats

Lund, Akademiska Föreningen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

275kr - 395kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad