Menu

I-landsproblem med Kodjo Akolor

Lund

Färs & Frosta Sparbank Arena
lördag, 29 mars 2014 kl:19:30

Standupföreställningen "I-landsproblemâ? är en gränsöverskridande, lustfylld och ödmjuk show om vår tids största och mest vardagliga problem.


Kodjo Akolor får dagligen igång morgontrötta svenskar med sitt sprudlande humör i â??Morgonpasset i P3â?. I december var han dessutom aktuell som programledare för "Musikhjälpenâ? för tredje året i rad och i januari leder han musikgalan "P3 Guldâ?. Våren 2014 ger han sig ut på en Sverigeturné med sin första egna standupföreställning "I-landsproblemâ?. Det blir en gränsöverskridande, lustfylld och ödmjuk show om vår tids största och mest vardagliga problem. Enmansföreställningen har premiär den 26 mars i Jönköping och kommer också till bland annat Stockholm, Göteborg och Helsingborg.


"I-landsproblemâ? är en standupföreställning om de stora bekymmer vi svenskar ställs inför. Hur mycket frustration har inte sladdhärvorna i våra hem gett upphov till? Hur många timmar har vi egentligen lagt på att försöka lista ut lösenord till alla de sajter vi är medlemmar på? Hur irriterande är det inte när batterierna i fjärrkontroll nummer tre tar slut inför fredagsmyset?


â?? Jag hoppas att de som går på min föreställning får en kväll där de skrattar så att de gråter men även får med sig någonting hem som är värt att begrunda och fundera över, säger Kodjo Akolor.


â??I-landsproblemâ? är Kodjo Akolors första egna standupföreställning, men han har under många år uppträtt på komediklubbar och standup-scener med sin ödmjuka humor, fylld av igenkänning och tvära kast.


Kodjo Akolor är mest känd som en av programledarna för P3:s flaggskepp "Morgonpasset i P3". I snart fem år har hans sprudlande humör, nyfikenhet och snabba tunga fått trötta svenskar att piggna till.


I december gick Kodjo Akolor för tredje året i rad in i glasburen som programledare för insamlingsprogrammet och folkrörelsen "Musikhjälpenâ?. Det oerhört populära evenemanget direktsändes under sex dagar i både P3 och SVT.


Den 18 januari 2014 leder Kodjo Akolor den direktsända musikgalan "P3 Guldâ? från Scandinavium i Göteborg.


I grunden är Kodjo komiker och har genom åren stått på åtskilliga standup-scener runt om i landet. I höstas var han för fjärde gången värd för P3:s humorshow â??Humorhimlen liveâ?.


Hans standup innehåller tvära kast, vilda röstförvrängningar, ödmjukhet, glimten i ögat och igenkännande situationskomik.

Datum / Tid

lördag, 29 mars 2014 kl: 19:30

Plats

Lund, Färs & Frosta Sparbank Arena

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

25kr - 295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad