Menu

At The Proms

Lund

Folkparken Rotundan
lördag, 5 november 2022 kl:16:00

Hemvärnets musikkår Lund välkomnar er till ännu en AT THE PROMS-konsert!

Solist i år är musikalartister Andreas Eldeen från Malmö. Låt fantasin ta dig med till förebilden i Royal Albert Hall. Med brittisk musik och klassiska PROMS-inslag som Pomp and Circumstance bjuder musikkåren på härlig feststämning.

Gästartisten Andreas har gjort ett flertal roller på Malmö Opera, bl a Moritz i Spring Awakening, Spider och titel­rollen i Jekyll & Hyde, Enjolras i Les Miserables, Thomas i Jesus Christ Superstar, Frid i Sommarnattens leende, Liberius i Doktor Zjivago och Husein i Tusen och en natt. Malmöpubliken kunde senast se Andreas som Judas iJesus Christ Superstar på Malmö Live, och den här säsongen medverkar han i Så som i himmelen.

Hemvärnets musikkår Lund är en av de äldsta hemvärnsmusikkårerna i landet. Kåren bildades 1942. Då bjöds musik främst i samband med hemvärnets aktiviteter. Nu bedriver kåren även en omfattande egen konsertverksamhet i kyrkor och konsertsalar men också på gator och torg. I militärmusikaliska sammanhang spelar vi bl.a. för Södra skånska regementet (P7) och 46:e hemvärnsbataljonen, dit musikkåren tillhör.

Arrangör: Hemvärnets Musikkår Lund
Konsertens längd: 2 tim 30 min, inkl paus

I pausen kommer det att finnas möjlighet att köpa förfriskningar.

Datum / Tid

lördag, 5 november 2022 kl: 16:00

Plats

Lund
Folkparken Rotundan
Trollebergsvägen 58


Karta

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad