Menu

50 Shades Of Gul Och Blå

Lund

Grand Hotel, Lukas sal
lördag, 5 september 2020 kl:14:30

Vad har två iranier, en kines och en halv ungrare gemensamt? Alla är människor era sjuka jävlar, värda precis lika mycket som alla andra. Men har det känts så genom livet i underbara Sverige? Kom till Lukassalen på Grand Hotel den 5:e september kl 14.30 och upplev hur Sverige har sett ut från våra (snea för vissa) ögon.

Zinat är ett välkänt ansikte från scener landet runt och många känner igen henne också från teve, bio eller har hört henne på radio. Förutom sommarpratare har hon varit första-maj-talare vid flera tillfällen och är en aktiv människorättsaktivist. Precis som Drottning Silvia lärde hon sig svenska först som vuxen, men till skillnad från Drottningen såg Zinats talpedagog från Sjöbo till att ingen förstod henne de första åren. En kväll hamnade hon på en scen i en skum källarlokal. Nån längst bak började att skratta och på den vägen var det. Efter det kunde det bara gå uppåt, och hennes show Bakis i burkan blev en stor succé på Lund Comedy Festival.

Naghmeh Khamoosh gav sig in i komedivärlden och har tagit den med storm. Under sina 3 år har hon hunnit uppträda på bland annat fotografiska museet, Norra Brunn, Maffia och Stockholms universitet. Hon stod på prispallen i 2019års upplaga av LCFs Grand Comedy Slam.

Victor Wu Har på kort tid slagit sig in i standup-branschen. 2018 kom Victor tvåa i Nordens största standup-tävling under Lund Comedy Festival. Sedan dess har uppträtt runtom i hela landet, bland annat på anrika Norra Brunn och MACK. Med ett lugn och tydlighet levererar han träffsäkra kulturkrockar som gör att folket bara vill ha mer. Ta chansen att se sydvästra Lunds roligaste kines - i Lund!

Svea Sigmond är ett nytt stjärnskott på humorhimlen som du sett över hela landet. Hon är en av Stockholmarnas komiker med attityd och sparkar uppåt, bakåt, framåt, utåt, inåt -ingen sitter säker. Svea är kaxig och vass och vinner publiken med sin ofiltrerade träffsäkerhet. Den här komikern har setts på klubbar som Norra Brunn, RAW comedy club, Gasta och MACK. Hon bytte bort livet som konsultchef mot humor och har förutom stand up jobbat som redaktör på tv-programmet Breaking News på kanal 5.

Datum / Tid

lördag, 5 september 2020 kl: 14:30

Plats

Lund, Grand Hotel, Lukas sal

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

195kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad