Menu

Extraföreställning: Tyst. Nu är det jag som pratar! med Carl Stanley

Lund

Grand Hotel Lundias Källare
lördag, 3 september 2016 kl:19:00

Carl är en ung komiker som lämnat Helsingborg för de större scenerna i huvudstaden. Han har sedan dess turnerat både i Stockholm och runtom i Sverige. Carl Stanley är även känd på sociala medier och hans humoristiska inlägg på Facebook i flyktingdebatten – ”Systemkollaps” – har redan setts av över en miljon tittare.

Han är ung och energisk. Själv säger Carl att han tar upp det som berör honom på ett ödmjukt men överlägset sätt.

Rekommenderad ålder: 18 år



Om Pelle:

Pelle Helgesson har på kort tid etablerat sig som en professionell stand up komiker, med bland annat nominering som Årets Nykomling på Stand up galan 2014 och flera uppträdanden på bland annat Norra Brunn och Raw. Under 2015 har han varit supporter till Ann Westin under hennes föreställning Jobbit och driver även youtube-kanalen ”Telefonförsäljare vs Pelle” där han skojar friskt med försäljare som ringer till honom.

Med rötterna i teatern porträtterar Pelle Helgesson personer och händelser i vår omgivning med stor igenkänningsfaktor och mycket humor!

Pelle är också en dialekternas man och med enorm kvicktänkte och vass tunga skapar han det ett publiksnack som gör honom unik i Sverige.

Datum / Tid

lördag, 3 september 2016 kl: 19:00

Plats

Lund, Grand Hotel Lundias Källare

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

80kr - 195kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad