Menu

GRAND COMEDY CLUB

Lund

Grand Hotel – Piratensalen
tisdag, 27 februari 2024 kl:19:00

Grand Comedy Club är tillbaka och konceptet är enkelt: På scen står tre komiker som gör din kväll bra mycket roligare, lite mer oförutsägbar och framför allt trevlig som tusan.
 
Kvällen den 27/2 bjuder på: 
Thanos Fotas har på kort tid blivit en självklar del av Sveriges komikerscen. Med intensiv energi, smarta betraktelser och klockrena imitationer är det en fröjd att ha honom på Grand Comedy Club. Under åren har han synts i IFS - Invandrare för svenskar och Laxbralla, båda på SVT.
  
Victor Wu har troligtvis uppträtt på varenda ståupp-klubb i Sverige som är värd att nämnas. Med lugn och tydlighet levererar han träffsäkra iakttagelser om bl a kulturkrockar - som gör att man bara vill ha mer!
  
Hanna K Mölstad tog sig an humorn för att klara av tristessen på sitt vanliga jobb. Men nu börjar hennes vanliga jobb bli att stå på Sveriges standup-scener! Och det är en himla tur för publiken, som får smittas av hennes högenergiska driv och glada, underfundiga tankebanor.
  
*****************
  
Kvällen är uppdelad i två akter med start kl 19 på scenen i Piratensalen. Baren är givetvis öppen. Insläpp i salong från 18.40.
 
Grand Comedy Club görs i samarbete mellan Lund Comedy Festival/Anagram Live och Grand Hotel. Klubbvärdar är eminenta Erik Börén och Johan Rünow.
 
Kontakta biljett@anagram.se för bokning av rullstolsplats. 
 


Grand Comedy Club
2024-04-23 19:00:00
Lund, Grand Hotel – Piratensalen

Datum / Tid

tisdag, 27 februari 2024 kl: 19:00

Plats

Lund, Grand Hotel – Piratensalen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

175kr - 245kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad