Menu

GRAND COMEDY CLUB

Lund

Grand Hotel – Piratensalen
tisdag, 23 april 2024 kl:19:00

Sista Grand Comedy Club för denna säsongen och konceptet är enkelt: På scen står tre komiker som gör din kväll bra mycket roligare, lite mer oförutsägbar och framför allt trevlig som tusan.
 
Kvällen den 23/4 bjuder på: 
Simon Gärdenfors är en av Sveriges mest omtalade komiker som både roar och provocerar (vissa) kommer förbi Grand Comedy Club i Lund. Efter förra årets turnésuccé med "Stad & Land" som han gjorde tillsammans med Anton Magnusson, så är han nu ute för att skapa nytt material till kommande shower.
 
Catrin Martinsson har gjort stor succé på sociala medier och sin medverkan i Talang.  Under våren 2024 agerar hon förkomiker åt Niklas Anderssons utsålda föreställningar på Lisebergsteatern. Så vi är mycket glada och tacksamma att vi hittade ett datum där hon kunde komma ner till Lund.
 
Tomas Kaminski har blivit en av Sveriges mest lekfulla och oförutsägbara komiker. Med mycket improvisation och igenkänning i rummet är en kväll med Kaminski alltid något nytt och uppfriskande.
  
*****************
  
Kvällen är uppdelad i två akter med start kl 19 på scenen i Piratensalen. Baren är givetvis öppen. Insläpp i salong från 18.40.
 
Grand Comedy Club görs i samarbete mellan Lund Comedy Festival/Anagram Live och Grand Hotel. Klubbvärdar är eminenta Erik Börén och Johan Rünow.
 
Kontakta biljett@anagram.se för bokning av rullstolsplats. 
 

Datum / Tid

tisdag, 23 april 2024 kl: 19:00

Plats

Lund, Grand Hotel – Piratensalen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

175kr - 245kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad