Menu

Vitsigt Sweden: Skyldiga till ordförsök

Lund

Grand Hotel
lördag, 1 september 2018 kl:20:30

Inom humorvärlden finns det ingenting som är så bespottat som ordvitsen. Komiker föraktar den, publiken fruktar den och ändå lever den vidare. Nu när ordvitsen har förpassats till kulturens skamvrå är det dags att plocka fram den, damma av den och visa exakt ur vacker den kan vara.

Följ med tre ordvitsvirituoser djupt ner i ordmyllan och ta del av ett tramsigt undersökande av humorns ouppskattade sida. Ordvitsen är så mycket mer än den fnissiga fadern vid middagsbordet som lyser upp när någon av barnen brister ut i ”jag är mätt” och då påpassligt får tillfälle att leverera sin standardreplik ”hur lång var du då?”

I Vitsigt Sweden får ni istället uppleva ordvitsar på ett värdigare sätt. Genom standup, sketcher, sånger, upptåg och improvisation kommer era fördomar både befästas och utmanas. Ge ordvitsen en chans att få vara högkvalitativt trams som i en värld, fullt med tråkigt allvar kanske kan få vara en otippad chans till ett bibehållet förnuft.

På scenen:
Tobbe Ström
Trefaldig mästare i SM i Ordvitsar och ståuppare känd från Comedy Central och hans egna show ”Jag tänker för mycket”.

Pernilla Hammargren
Ståuppare som driver den prisbelönta, feministiska humorklubben ”Stand Up Yours”, turnerar med föreställningen Homo Aloneo och tävlat i SM i Ordvitsar 2012–2017.

Thomas Eriksson
Komiker och skådespelare med teaterhögskoleutbildning som ståuppar runt om i landet och gått från att tävla i SM i Ordvitsar till att få ta en plats i juryn.

Datum / Tid

lördag, 1 september 2018 kl: 20:30

Plats

Lund, Grand Hotel

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

85kr - 195kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad